Slideshow Widget

OM MIG

Her kommer historien om mig; 
kvinden bag denne blog - sådan helt privat...

Jeg er født i 1980 i Vestjylland, nærmere betegnet Lemvig.. Jeg har boet hjemmefra fra siden jeg blev 16 og ønskede at starte på uddannelse som frisør, hvorfor jeg flyttede til Herning et kort stykke tid. Da uddannelsen var i hus, smuttede jeg til Oslo og arbejdede som noget helt andet - men frisørfaget kaldte mig hjem og jeg startede i en (dengang) cool salon i Århus, som jeg hurtig blev medejer af. Herfra freelancede jeg den som stylist på DRs successprogram Boogie og forskellige magasiner. Jeg solgte nogle smukke norske smykker.. Vi underviste og lavede show, men undervejs i processen mistede jeg min passion og mit hjerte for projektet.. Jeg kørte træt i det, og solgte min andel af salonen fra.. Arbejdede et kort stykke tid freelance som stylist, men endte med at bestyre en modebutik i Vejle, hvor jeg fik lidt af min "frihed" tilbage - og alt imens var kæresten og jeg flyttet til Kolding, hvor han arbejdede.. Til slut blev jeg ansat i en modebutik til herrer (ansat under min kæreste dengang). Nu, efter endt barsel og en ledighedsperiode, er jeg endt der igen - blot som webshop/medie-ansvarlig..  (Manden min er også rykket videre og arbejder nu hos et større dansk tøjmærke)


- Kunne du tænke dig at besøge mit arbejde? Så klik hér

- - - - - 

Tanker om min personlighed & stil:

Jeg har altid følt mig lidt anderledes og speciel... Jeg kan godt lide at skille mig ud og være anderledes, deraf også mine store passion for vintage tøj og skøre ting.. Jeg klæder mig på efter mit humør - men her om vinteren ender jeg altid i et par kedelige jeans, da sådan en farvestrålende vintage sommerkjole ikke heeeelt passer ind i billedet + jeg har en tendens til at gruble for meget over om kjolerne nu vil "passe ind" hvorend dagen fører mig hen..

Jeg elsker hvordan en glad vintagekjole ikke blot løfter MIT humør, men også mine omgivelsers..

- Besøg min shop, hvor du kan shoppe mine vintagekjoler & retro ting - lige her- - - - -

Tanker om dét at være kreativ:

Jeg ELSKER at male og lave smukke ting med hænderne, men for mig er kreativitet meget mere.. Det er en anderledes tankegang, et spændende sammensat outfit.. Kreativitet er kernen indeni mig - den "gennemsyrer" alt hvad jeg foretager mig.. Men tålmodigheden er ikke altid stor - så projekter skal helst være færdige inden de er begyndt.. Jeg bestod iøvrigt aldrig mit sykørekort i folkeren, så det er desværre ikke så ofte en symaskine jeg følges med mig ud med kreativiteten..  Men jeg har vovet mig ud i flere projekter med okay resultat.. Hækling er aldrig blevet til noget; mit første forsøg (en lille svamp) lignende en penis... Hmpfff...

- Se mine sy-projekter her

- Se mine HAMA perle projekter her
- Se/download mine gratis prints til dine rammer her
- Se mine male-projekter her
- - - - -

Tanker om mit hjem og indretning:

Jeg kan ikke leve uden farver og personlighed... Det inspirerer mig og tiltaler min kreativitet... Heldigvis bifalder Frederik stilen og lader mig helt selv styre det.. Jeg er en samler uden lige - og vores hjem bærer præg af det.. Jeg har en passion for hjorte og kaniner i porcelæn, og elsker vaser med ansigter og andre små skøre figurer... Jeg elsker loppefund, og oser tit rundt i genbrugsbutikker for at gøre gode kup (provinsen styrer!!).. Jeg har lavet et frihånds-maleri bag fladskærmen, fordi jeg finder sådan én gyselig! Og så er jeg begyndt at interessere mig lidt for illustrations-kunst og er begyndt at købe lidt prints hjem.. Vi bliver aldrig færdige med huset, jeg har altid en to-do liste med kreative og praktiske ting.. Nye punkter kommer til - og gamle ideer bliver slettet.. Lige nu drømmer vi om noget større; gerne et originalt retrohus med, forskellige niveauer, teak-køkken og indbyggede skabe..

Update: drømmehuset er nu købt og vi overtager februar 2014 - yay


- Kunne du tænke dig at se hvordan vi boede før? Så klik hér

- - - - - 


Tanker om dét at være spirituel:


Det har været svært for mig at indrømme for omverdenen; at jeg er spirituel.. Jeg tror på et kærligt univers, der kun vil os det allerbedste! Jeg tror på, at vi selv skaber vores egne liv og har et stort ansvar. Jeg er uddannet healer og arbejder i fritiden med clairvoyance, intuition, orakel-kort og afdødekontakt.. Det univers "giver" mig og andre så meget, og jeg lærer mig utrolig godt at kende - det er selvudvikling på allerhøjeste plan.. Jeg er stolt af at være alternativ tænkende og spirituel - og på den på måde hjælpe andre.. Nu er det slut med at skjule det, for det er en rigtig stor del af min personlighed.. Jeg prøver at tænke positivt og hele tiden vende ting indad, fremtfor at pege fingre ad andre.. Jeg har også dårlige dage - og har dage med kedafdethed, og disse dag omfavnes - for det skal der også være plads til!

- Få min orakel-kort yndlings app lige her

- - - - -

Tanker om dét at blive gift:

Da jeg mødte Frederik var jeg ikke i tvivl; han var min... Det tog dog nogle drinks og nogle kampe imod min generthed - før han rent faktisk blev min.. Vi flyttede sammen i Århus efter at have kendt hinanden i et halvt år og siden har han været min soulmate, min modpol - min allerbedste ven.. Når jeg er skør og lidt for urealistisk får han mig ned på jorden.. Når jeg er stresset (læs; hysterisk) beroliger han mig.. Han lader mig være mig - med alt hvad det indebærer af spontanitet og skøre påfund.. Så da han humoristisk friede til mig (han tog vitterligt r..... på mig) med den fiiineste diamantring i det pureste plastik, kunne svaret kun blive JA.. Vores bryllup var den 29. maj 2010 og blev liiige som jeg havde drømt om; afslappet med farver, træstubbe, grene, hjorte, kaniner og skøre påfund.. Jeg havde en begyndende lille babymave, som fungerede fint i min tyl-marengs af en brudekjole...

- se mere til vores bryllup her

- - - - - 


Tanker om dét at blive Mor:

Mejse kom til verdenen 31. oktober 2010 kl 10.12 efter meeeeget lang fødsel.. Hun var et rigtigt ønskebarn, som vi måtte vente på i 1,5 år efter vi mistede den første i 13.uge.. Jeg elskede hende lige da hun kom ud (havde sikkert gjort det inden da).. Hun var vores drøm, et kærlighedsbarn.. Det er vildt hvilke følelser sådan et lille menneske kan skabe inden i én (og her snakker vi både kærlighed og en enorm usikkerhed).. Jeg er solgt hver gang Mejse kigger på mig med hendes store øjne - og jeg glæder mig til ar lære hende at kende og se hende vokse op..  Det er klart det største der er sket i mit/vores liv; men samtidigt også det mest udfordrende (ihvertfald det første halve år) - dog en udfordring jeg aldrig ville være foruden... Mejse er fræk, charmerende og helt igennem fantastisk... Der må være noget om snakken med at børn selv vælger sine forældre - og at man får lige præcis det man kan magte...?

- se alle indlæg om Blyp (pre Mejse) her
- Se alle indlæg med Mejse her
- Se indlæg om Mejses barnedåb her
Nu kender du mig lidt bedre - og jeg glæder mig til at lære DIG endnu bedre at kende
Vi blogges ved....


Frk Trillingsgaard  // Louise